Scooter rijbewijs Breda

Mijn naam is Evgenyev en ik kom uit de regio Voronezh, die in het Verre Oosten van Rusland ligt. Ik kom oorspronkelijk uit een klein stadje genaamd Yenisei dat op de lagere helling van het Kartsevichi-district ligt, ongeveer 2000 kilometer ten zuiden van Moskou. Ik leerde op een scooter rijden toen ik 13 was. Ik herinner me dat er toen veel van ons op scooters reden.

In ieder geval vertelden de lokale kinderen me dat ik best goed was op een scooter, ondanks het feit dat ik pas 16 jaar oud was. En ik heb er ook vanaf zeer jonge leeftijd mee leren rijden, zelfs toen ik 15-16 jaar oud was, kon ik ermee rijden. Mijn ouders waren niet blij toen ik ze de scooter liet zien waar ik vroeger op reed, maar ze konden begrijpen dat ik graag wilde leren autorijden, aangezien een scooter een handiger optie was dan een fiets.

Het gebeurde echter zo dat mijn ouders mijn scooter meer dan een jaar geleden maakten. Het lijkt erop dat de lange reis redelijk goed voor me was en dat gold ook voor het geld dat aan haar werd besteed. Ook kon ik redelijk goed op mijn scooter, terwijl ik al die jaren geen rijbewijs kon halen. Toen ik terugkwam op de plek waar ik de scooter tegenkwam, was er gewoon geen ruimte meer voor.

Maar net als mijn ouders ben ik erg blij dat ik op een scooter heb kunnen rijden en op deze plaatsen heb kunnen komen. Ik vermoed dat, net als ik, veel andere zestien- en zeventienjarigen uit de regio Voronezh op scooters zullen rijden, zolang ze tenminste een voor iedereen in handen kunnen krijgen. Het zou zelfs het beste zijn als ze niet werden gedwongen om ze te gebruiken, omdat er nog steeds een aantal gebieden in Rusland zijn waar de noodtoestand met betrekking tot de verkeersveiligheid nog niet is opgeheven.

De laatste tijd is er een behoorlijke trend die zich door het hele land verspreidt over het gebruik van de rijdende scooters. Ook leuke buitenactiviteiten op straat zijn bijvoorbeeld erg populair bij deze groepen. In feite zijn al deze activiteiten buitenactiviteiten. auto's zijn een handiger optie voor deze tieners, die meer geïnteresseerd zijn in reizen met hun vrienden buiten de stad. U moet echter weten dat het behoorlijk gevaarlijk is wanneer zulke groepen tieners buiten activiteiten gaan ondernemen.

Voor mijn ouders was dit net als het toevoegen van een ander lid aan het gezin. Voor mijn leeftijdsgenoten lijkt het erop dat dit nieuwe fenomeen niet zo gemakkelijk is om aan te wennen. Immers, als je met je vrienden aan het winkelen was, zou je waarschijnlijk minstens één keer instorten uit verveling of slaperigheid. Of, als je 's nachts uit zou zijn om meisjes op te pikken, zou je hoogstwaarschijnlijk een ongeluk krijgen.

Hoewel dit een gevaarlijke trend is waarbij tieners auto- of motorrijden in hun eigen nadeel, denk ik dat dit echt een stap in de goede richting is. Zolang elke tiener de juiste instructie krijgt, zal deze nieuwe trend hoogstwaarschijnlijk hun ticket zijn uit een leven van werkloosheid en afhankelijkheid van het openbaar vervoer.