car detailing - car detailing stockfoto's en -beelden

Tijdens de late zomer of vroege herfst zijn extreem warme weersomstandigheden waarschijnlijk ideaal voor het waxen van uw auto. Door te waxen ziet uw auto er niet alleen beter uit, maar blijft hij ook beschermd tegen schade. Er doen zich van tijd tot tijd problemen voor bij het parkeren van uw auto in een afgesloten ruimte; de oplossing is om eerst een hoes te plaatsen.

Parkeren onder een boom kan het probleem verergeren, omdat de was geen tijd heeft om uit te harden. Tijdens deze maanden (sites bedekt met dichte schaduw), moet je iets later in het jaar waxen.

Motivatie leidt vaak tot nieuwe waxen: sommige vrouwen gaan bijvoorbeeld elke dag naar de trimsalon en brengen wax aan. Ze lijken blij met het glanzende uiterlijk dat ze krijgen en de wax-avonden. Mannen doen het ook, bijvoorbeeld John die elk voertuig dat hij bezit in de was zet en elke week 20 mooie dames ontmoet. Ze worden allemaal verliefd op zijn nieuwe auto.

Er is een kleine variëteit aan natuurlijke wassen en bijproducten die zowel betaalbaar zijn (kostenbesparend) als een ongelooflijk nat uitziende glans creëren. Het maakt niet uit in wat voor klimaat je leeft, autorijden in de wetenschap dat de zon je lak niet zal beschadigen, is motivatie genoeg. In de zomer is een beetje zuiveringszout in een spuitfles goed voor je auto. In de winter beschermt kokoswas je finish.

Carnaubawas is meestal natuurlijk, maar is op bepaalde niveaus giftig verklaard. Het is iets moeilijker om mee te werken dan wax, maar het is gemakkelijker om gelijkmatig aan te brengen en laat een betere afwerking achter dan andere waxen. Ik zou professionele carnaubawas kiezen in plaats van kant-en-klaar spul, omdat ik vermoed dat deze laatste afbreuk doen aan de afwerking van mijn auto.

samenstellingen van wassen, zoals brazilian, laten beslist een betere afwerking achter dan de in de winkel gekochte wassen met afnemende schuurmiddelen. Het probleem met het kopen van wax is dat als ze eenmaal zijn aangebracht, het gemakkelijk is om afgeleid te worden, en hoewel ze een beetje beter zijn dan voorheen, leveren ze nog steeds geen gewenste resultaten op. Harsen is meer een kunst dan een wetenschap, en men verdient een professionele poging.

naast de auto

In de zomer denken huiseigenaren vaak dat het de belangrijkste stap is, maar dat is niet zo. Hoewel het leuk is om een ​​verwarmde slang te gebruiken om stoom, water en een chemisch bijproduct uit te stoten (meestal in Burgers en Woninginspecties), is het een snelle oplossing voor een probleem dat meestal kan worden opgelost door een eenvoudige was.

Autodealers Quick fix-bijproducten zijn er dertien in een dozijn, en vaak zijn ze niet eens nodig. Betere deals voor het wassen van de voorruit en straatteer uit een supermarkt is de eenentwintigste keer twee keer zoveel waard als de autoverzorging.

Vergeet de wielen niet. Voor optimale prestaties en veiligheid wordt elke twee jaar een wieluitlijning aanbevolen.

Alleen voor sproeiers: vanwege de seizoensgebonden buitentemperatuur kan het voor het gemak van chauffeurs noodzakelijk zijn om alleen tijdens de koude maanden te spuiten. Breng eenvoudig de wielreiniger wax van de dealer aan, laat onder toezicht spuiten, reinig en droog de wielen regelmatig.

Exterieur: In een grootlander wordt regen een groot probleem. In het begin kan een lichte nevel prettig zijn om de wielen wat olie te geven die tijdens het rijden zal smeren. Door deze dunne beschermingslaag zijn deze wielen gemakkelijker schoon te maken en zullen ze minder snel barsten.

Hoewel deze inventaris bescherming biedt tegen veel voorkomende buitenproblemen, is de enige zekere manier om totale bescherming te bereiken, deze te beschermen met wielbescherming voor alle seizoenen.