Auto poetsen Den Haag

Er zijn veel goede redenen om “het beste van het moment te maken” en; effectieve communicatievaardigheden spelen een sleutelrol bij het maken van het beste van de momenten. Overgeleverd zijn aan de golven en de wind van de volle zee kan een ontvlambare situatie zijn en het vinden van een manier van handelen die u goed van pas zal komen. Als zeilen je hobby is, om je voor te bereiden op de verschillende seizoenen en de nooit eindigende intertops, om de juiste partners voor je hobby te zoeken van wie je het een en ander kunt leren. Albatros School is een leider in deze industrie en behandelt alle onderwerpen van het allereerste begin tot de zeer specifieke en gevorderde onderwerpen; onderhoud en veiligheid.

Veiligheid en onderhoud zijn zeer belangrijk bij het besturen van een jacht. Ieder van ons zou in het verleden een veilige haven verlaten als we dachten dat het een eitje zou zijn. Zo zouden wij ook doen als wij in een situatie verkeerden waarin wij dachten dat de bemanning veel plezier zou hebben op de avond van de tewaterlating. Het is om deze reden dat we klaar moeten zijn voor de nacht van de tewaterlating, net zoals we dat zouden zijn voor elk avontuur op volle zee.

Je tewaterlating kan net zo saai zijn als het opnemen van verlof van de werkstress en kan een totale sensatie bonanza zijn, of erger nog kan een van die vervelende catrische spiralen van zelfverachting en zelfmoord worden. Enkel omdat het de lancering van een multi-miljoen pond supercar zou kunnen zijn, betekent het niet dat u uw veiligheidsnormen weggooit en uw leven in gevaar brengt.

Zorg ervoor dat je de ontsteking aanzet en de noodgevallen test. Zorg ervoor dat de bemanning allemaal getraind en ervaren is en dat ze allemaal een lederen tas bij zich hebben.

De volle zee is een zeer onvoorspelbare plaats, want het is niet te voorspellen wat er met u en uw uitrusting zal gebeuren. Vraag de bemanning alle radio’s, televisies en voorruiten te inspecteren en vraag hen te zeggen of zij een reddingsvest bij zich hebben.

U moet weten dat de reis niet luxueus verlicht zal zijn. Er zullen donkere wolken net boven de horizon hangen vlak voordat het ondergaat. Zolang u uit de buurt blijft van de mini-boten en uit de buurt van de reddingsboten, is de kans dat u een aanvaring veroorzaakt praktisch nihil.

Bereid uw boot en uzelf voor door hem aan uw drager vast te maken en alle kosten en luxe te beperken. Tot u uw bestemming bereikt, zullen de omstandigheden krap zijn en de zee zeer ruw. Tot dan is het u om het even, gewoon plannen en voorbereiden op de best mogelijke manier.

Aan de andere kant is het opwindend om in onbekende wateren te varen en met de wind in de haren en de zon die schijnt ga je vol goede moed op weg. s Avonds nestel je je bij je schip en probeer je in het flikkerende licht de vormen van de scheepsschroeven te zien in de duisternis. Lanceerdag! De laatste lanceerdag van het jaar is een klassieker. Vorig jaar waren eretta lanceringen en de volle zee was de altijd zo populaire plek om te zijn. Dit jaar wordt het nog beter met de openstelling van de range voor privé boten en als we de frequenties oprijden voor de gelimiteerde privé veilingen.

Wees echter niet te ontmoedigd; we hebben nog veel meer tewaterlatingen te gaan en we zullen onze tewaterlating hebben. Hoewel we niet van u kunnen verwachten dat u kajakt voor uw lancering, omdat u al een voorsprong hebt, moedigen we u wel aan om de tijd te gebruiken om af te koelen en te ontspannen voor u gaat vliegen. Dat is een high-five in één!