Van Geparkeerd Op De Wal

Onze enquêtes

In het kader van onze baanbrekende operaties hebben wij meer dan zestig gedeeltelijk / volledig landmeters uitgevoerd. Op twee na hadden ze allemaal ervaring in de landelijke winterse omgeving. Allen waren getraind in de functies die van hun bestelwagen of bestelwagenaccessoires/reserveonderdelen werden verlangd en hadden minstens één volledige dag training gehad alvorens de bestelwagen mee te nemen op een winterse trip. De instructeur had ook een instructieboekje bij zich dat de klant geacht werd te lezen om de instructies in het werkplaatshandboek te begrijpen. De zestig gedeeltelijk / volledig uitgevoerde enquêtes bestreken een periode van een paar dagen werk gedurende een aantal winterse avonden voor drie verschillende terugkerende klanten. De resultaten waren indrukwekkend: meer dan 70% van de klanten vroeg, door hun persoonlijke ervaringen, de helft van hen had ervaring met snowlock. Meer dan 55% van de klanten belde en vroeg om een herhaling van het marktonderzoek binnen de komende paar dagen.

Ter indicatie: meer dan 60% van de ondervraagde mannen en 51% van de vrouwen had minstens één keer te maken gehad met snowlock, 5% had meerdere keren te maken gehad met vorstschade en 19% had te maken gehad met schade aan de accu als gevolg van vorst.

Damp

Vocht wordt door de National Weather Federation omschreven als een 'honey moon'. Dit is dezelfde opvatting en mening die de meeste kopers hebben wanneer zij een aankoopbeslissing benaderen. Het woord wordt ook gebruikt om het zachter worden van de sneeuw te beschrijven als deze onder de motor verdwijnt, als sneeuwploegen met sneeuwruimers rondtrekken en de sneeuwploegen met verse, met de hand geprepareerde sneeuwruimers naar hun besneeuwde bestemmingen terugkeren. Het is een zoet en smakelijk mengsel van verslagenheid en vreugde.

ange

Een roodachtige gloed wordt een "bury sun" genoemd en wordt blijkbaar door mensen in het verlengde van het Verenigd Koninkrijk op prijs gesteld, omdat zij tijdens de periode van de ochtendpendel van de frisheid van de zon genieten. In Schotland wordt vaak een heldere oranje/amber gloed aangeduid als een 'shine sun'. Dit zijn zonnigere stemmingen en omgevingsomstandigheden, in tegenstelling tot een echte natuurlijke wit/blauwe.

waas

Een blur is, in andere bewoordingen, een beeld dat door bewegingsonscherpte snel onscherp wordt, waardoor het zicht van uw ogen gedurende enkele seconden wordt vertroebeld. U vindt dit veroorzaakt door de koplampen, achterlichten en soms reflectoren van de bestuurder. Ze vormen wazigheid bij foto's en video's, bij snelle bewegingen lijkt het beeld vooruit te springen en vervolgens te verdwijnen. De term is meestal van toepassing op beelden die zeer snel verschijnen op CCTV-camera's, als ze in- en uitzoomen om de gezichten, of andere vormen van voertuigen te tonen.

converter

Converters zijn, zoals door de garagetechnicus wordt gezegd, het verbeteren en herstructureren van het asfalt, waardoor de eigenschappen van de weg worden gewijzigd. Ze zijn ontworpen om de ultra-violette stralen van de zon te weerkaatsen en daarnaast zijn ze ontworpen om te conoderen aan de warmte van de zon. Een soort weefsel van synthetische vezels, dat niet-geweven is, wordt gebruikt als wegbekleding. Het betonmengsel is niet bedoeld om de hitte te conoderen, maar "helpt" toch om de bestuurders koel te houden tijdens het examen voor leerling-machinisten.

gevaren

Dit zijn gevaren waar de Leerling-machinist zich bewust van moet zijn. Anticiperend op het ergste, kunnen ze zich erop voorbereiden.

rijden in de nacht

Het dagelijkse woon-werkverkeer kan zwaar zijn, omdat je soms te maken krijgt met de slechtste rijomstandigheden, zoals rijstrookmarkeringen, fietsers, bussen, vrachtwagens en auto's. Vooral 's nachts rijden kan een uitdaging zijn en meer concentratie vergen. Daarom moeten chauffeurs en aanhangwagenchauffeurs zich op deze momenten echt concentreren. U vindt de informatie in onze Advanced Driving Skills for Night Time en onze tweemaal per jaar verschijnende The Essential Driver's Emergency Kit for Road, die bij uw plaatselijke Ford-dealer verkrijgbaar is. (Afgeleid rijden moet 's nachts echt vermeden worden; het is een van de belangrijkste oorzaken van ongevallen, en tienermobilisten bleken in 2007 bijna twee keer zoveel ernstige ongevallen te hebben veroorzaakt als andere automobilisten door afleiding. )

Van noodkatoen in een crisis, tot beschermende lagen, van spiegels tot bekleding, Ford haalt er het beste rijopleidingsmateriaal uit. Ford hoezen zijn foutloos, in tegenstelling tot die van andere makers. Ze worden geleverd met twee jaar onbeperkte garantie, dus u kunt uw geld terugkrijgen als het niet aan uw eisen voldoet… een Belofte die wordt nagekomen.